Oloa Fa'akomepiuta Fa'agasologa Gaosi

Oloa Fa'akomepiuta Fa'agasologa Gaosi

O le faagasologa atoa o le gaosiga o oloa palasitika o:

Filifiliga o mea mataʻutia - valivali ma faʻafetaui mea mataʻutia - mamanu o le faʻapipiʻiina o mea faʻapipiʻi - masini faʻaleagaina tui tui - lomitusi - faʻapipiʻi ma suʻega o oloa maeʻa - fale gaosi oloa

1. Filifiliga Mea Mata

Filifiliga o mea aoga: O palasitika uma e faia mai le suauu.

O mea mataʻutia o oloa palasitika i totonu o maketi i totonu o le atunuʻu e masani lava ona aofia ai le tele o mea mataʻutia:

Polypropylene (pp): E maualalo le manino, maualalo le iila, maualalo le malosi, ae sili atu le malosi o le aafiaga.E masani i pakete palasitika, POTS palasitika, faila, paipa inu ma isi.

Polycarbonate (PC): Maua le manino, maualuga iila, matua palapalā, masani ona maua i fagu vai, ipu avanoa, fagu pepe ma isi fagu palasitika.

Acrylonitrile-butadiene styrene copolymer (ABS): resin o se tasi lea o resini gaosia tetele e lima, o lona aafiaga tetee, vevela tetee, maualalo vevela tetee, kemikolo tetee ma eletise.

mea e sili ona lelei, ae o loʻo iai foʻi uiga o le faʻaogaina faigofie, faʻamautu le tele o oloa, luster lelei, faʻaaogaina i fagu pepe, ipu avanoa, taavale, ma isi.
I le male:

O oloa fa'aoga autu a le PE o le tapuni fagu vai minerale, pusa fa'asao PE, fagu susu ma isi.

O le PVC e masani ona faʻaaogaina mo taga palasitika, taga afifi, paipa paipa ma isi.

Le fa'aoga autu o fale lomitusi PS, fale eletise, ma isi.

 

2. Valivali Mea Mata ma Fuafuaga

O oloa palasitika uma e iai lanu eseese, ma o lenei lanu e faʻafefeteina i le pigmenti, o le tekinolosi autu foi lea o oloa palasitika, pe a lelei le fua o le lanu, e lelei tele le faʻatau atu o oloa, e faʻapipiʻi foi e le pule le taua tele i le le faalauaiteleina o le fua faatatau lanu.

I se tulaga lautele, o mea mataʻutia o oloa palasitika e faʻafefiloi, e pei o le lelei o le abs, lelei anti-pa'ū o le pp, maualuga le manino o le pc, faʻaaogaina uiga o mea taʻitasi faʻafefiloi fua faatatau o le a foliga mai o oloa fou, ae o ia oloa e masani lava. e le fa'aaogaina mo mea'ai.

 

3. Fuafua le Fa'amea

I aso nei, o mea palasitika e faia e ala i tui tui poʻo le faʻafefeteina, o taimi uma lava e mamanuina ai se faʻataʻitaʻiga, e tatau ona tatalaina se limu fou, ma e masani ona tau le tau o le fiasefulu afe i le fiaselau afe.O le mea lea, i le faaopoopo atu i le tau o mea mata, o le tau o le limu e matua tele foi.Atonu e tele vaega e fai ai se oloa ua mae'a, ma e mana'omia e vaega ta'itasi se fa'ailoga eseese.Mo se faʻataʻitaʻiga, ua vaevaeina le lapisi i: le tino o le pakete - o le ufiufi o le pakete, o le liner, ma le au.

 

4. Lomitusi

O le lolomiina o le faʻaopoopoina lea o se foliga matagofie i oloa palasitika.O iinei, o loʻo maitauina e lua vaega, o le tasi o se pepa lolomi tele i luga o oloa palasitika, ma le isi o se vaega itiiti o le lomitusi faʻapipiʻi, lea e faʻamaeʻaina e le lima.

 

5. Fa'apotopoto le Oloa Maua

A uma ona lolomi vaega ua maeʻa, ona asiasia lea ma faʻapipiʻi aʻo leʻi sauni mo le tuʻuina atu.

 

6.Packaging Falegaosimea

A maeʻa galuega uma, ua sauni le afifi mo le tuʻuina atu.

palasitika biodegradable


Taimi meli: Nov-10-2022